Valmistelu

MATCHA TEAn valmistus

Matcha-teen jauhemuoto tekee siitä keittiössä yleispätevän. Voit halutessasi tehdä matcha-teestä leivonnaisten ja jälkiruokien perusainesosan, mutta se sopii myös suolaisten ruokien valmistukseen (reseptit täällä). Matcha-tee on tietenkin suosituin juoma, joten tässä on 2 perustapaa teen valmistamiseksi:

 

1. Moderni, nopea ja helppo

Tekninen taso: keskitaso, korkeampi

Oikean matcha-tason valitseminen

  

priprava-moderni

 

Virkistävä kylmä versio matcha-teestä

Matcha-jäätee

Ideaalinen juoma lämpimiin päiviin. Terveellinen luomujuoma alle 50 sentillä.

  • 2 g matcha-teetä 
  • 3 dl vettä
  • muutama tippa limen mehua


Vinkkimme:

Jos sinulla ei ole shakeria, tavallinen 0,5 l:n pullo, jossa on korkki, käy. Kaada ensin matcha-tee, täytä pullo sitten noin 3/4 täyteen vettä, sulje ja ravista hyvin. Ihanteellinen vaihtoehto matkoille
 
 
Matcha-tee klassisena kuumana versiona

Matcha Hot

Klassikko on aina hyvä.

Klassikko on aina hyvä.

  • 2 g luonnonmukaista matcha-teetä 
  • 3 dl vettä max. 70 °C



Vinkkimme:

Tunnetko flunssan olevan tulossa? Lisää shakeriin inkivääriä. Matcha-tee maistuu sen kanssa hyvältä!

 

2. seremonia - perinteinen tyyli 

Tekninen taso: korkeampi, korkein

Oikean matcha-tason valitseminen

 

priprava-tradicni
 
Prosessi on yhtä tärkeä kuin tulos
 
  • 2 g orgaanista matcha-teetä Seremonia tai Delicacy
  • .
  • Vesi max. 70 °C
  • .
  • Siisipähkinä.
    Bambulusikka
  • Kulho
  • Lumivispilä
 

USUCHA - ohutta matchateetä vaahdolla

Kaada kulhoon 2 g matcha-teetä ja lisää 70 ml 70 °C:n kuumaa vettä. Vatkaa sitten bambu vispilällä paksuksi vaahdoksi. Vatkaa M-kirjaimen muotoon.

KOICHA - paksua ja vahvaa

Kaada kulhoon nbsp;nbsp;noin 4 g matcha-teetä ja lisää 40 ml 70 °C:n kuumaa vettä ja vatkaa sitten bambuvispilällä vaahdoksi. Ihannetapauksessa ristin muotoisena.