Valmistelu
MATCHA TEAn valmistus
Matcha-teen jauhemuoto tekee siitä keittiössä yleispätevän. Voit halutessasi tehdä matcha-teestä leivonnaisten ja jälkiruokien perusainesosan, mutta se sopii myös suolaisten ruokien valmistukseen (reseptit täällä). Matcha-tee on tietenkin suosituin juoma, joten tässä on 2 perustapaa teen valmistamiseksi:
1. Moderni, nopea ja helppo
Tekninen taso: keskitaso, korkeampi
Oikean matcha-tason valitseminen
Virkistävä kylmä versio matcha-teestä
Matcha-jäätee
Ideaalinen juoma lämpimiin päiviin. Terveellinen luomujuoma alle 50 sentillä.
- 2 g matcha-teetä
- 3 dl vettä
- muutama tippa limen mehua
Vinkkimme:
Jos sinulla ei ole shakeria, tavallinen 0,5 l:n pullo, jossa on korkki, käy. Kaada ensin matcha-tee, täytä pullo sitten noin 3/4 täyteen vettä, sulje ja ravista hyvin. Ihanteellinen vaihtoehto matkoille
Matcha-tee klassisena kuumana versiona
Matcha Hot
Klassikko on aina hyvä.
Klassikko on aina hyvä.
- 2 g luonnonmukaista matcha-teetä
- 3 dl vettä max. 70 °C
Vinkkimme:
Tunnetko flunssan olevan tulossa? Lisää shakeriin inkivääriä. Matcha-tee maistuu sen kanssa hyvältä!
2. seremonia - perinteinen tyyli
Tekninen taso: korkeampi, korkein
Oikean matcha-tason valitseminen
- 2 g orgaanista matcha-teetä Seremonia tai Delicacy .
- Vesi max. 70 °C .
- Siisipähkinä.
Bambulusikka
- Kulho
- Lumivispilä
USUCHA - ohutta matchateetä vaahdolla
Kaada kulhoon 2 g matcha-teetä ja lisää 70 ml 70 °C:n kuumaa vettä. Vatkaa sitten bambu vispilällä paksuksi vaahdoksi. Vatkaa M-kirjaimen muotoon.
KOICHA - paksua ja vahvaa